Plaka Tahditli Ticari (T) Taksi Çalıştırma Ruhsatı Hakkı Satışı İhale İlanı

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından "Plaka Tahditli Ticari (T) Taksi Çalıştırma Ruhsatı Hakkı" 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesinin (a) bendine göre Kapalı Teklif Usulü ihalesi konulu ilanımızın Belediyemizin internet sitesinde 30.Ekim.2023 tarihinden itibaren ihalenin yapılacağı 08.Kasım.2023 tarihine kadar yayınlanmasıalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından "Plaka Tahditli Ticari (T) Taksi Çalıştırma Ruhsatı Hakkı" 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesinin (a) bendine göre Kapalı Teklif Usulü ihalesi konulu ilanımızın Belediyemizin internet sitesinde 30.Ekim.2023 tarihinden itibaren ihalenin yapılacağı 08.Kasım.2023 tarihine kadar yayınlanacaktır.